San Chi Massages & Natuurgeneeskunde

genezen met TCM

Welkom 

Praktijk voor Natuurgeneeskunde & Oosterse Geneeswijzen

Op zoek naar een massage die daadwerkelijk werkt? Bij mij kan je terecht voor diverse holistische massagevormen & therapeutische begeleiding bij uiteenlopende problematieken die ook een fysieke aanpak behoeven. Naast individuele TuiNa massagetherapie biedt ik je ook Klank-massage-therapie om via resonanties terug in balans te komen en verzorg Shiatsu-drukpuntmassages op de stoel die spanningen in het nek-schouder gebied effectief verminderen. Ik werk tevens als therapeutisch begeleider bij hooggevoeligheid (HSP) & burn-out klachten met verschillende 'tools' zoals massage,meditatie & ontspanningsoefeningen 

Mijn  natuurgeneeskundige behandelingen zijn grotendeels gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG/M) waarbij gebruik wordt gemaakt van energiebanen (meridianen) en drukpunten om het  zelf genezend vermogen te (re-) activeren en herstel mogelijk te maken.De Chinese filosofie kent naast fysieke manipulaties ook een psycho-neurologische aanpak waarbij het overprikkelde zenuwstelsel ook in balans kan worden gebracht na burn-out of chronische psychische (over-)belasting.

Voorafgaand aan elke behandelreeks wordt een inventarisatie van de evt. problematiek gemaakt en zodoende een individueel behandelplan opgesteld.Naast massages worden ook ondersteunende ontspanningsoefeningen zoals medische Qi-gong,zelfmassage-technieken alsook voedingsadviezen aangereikt,die de behandelingen nog effectiever kunnen laten verlopen.

 

Naast jarenlange ervaring met lichaamsgerichte oosterse therapiëen ben ik ook regulier medisch opgeleid waardoor samenwerking & communicatie met overige zorgprofessionals waaronder huisarts en specialist of fysiotherapeut eveneens tot mijn werk behoort.

Daarnaast werk ik met gespecialiseerde therapeuten in de regio waaronder acupuncturist,HSP specialist & spiritueel coach om op basis van vertrouwen en ervaring gericht te kunnen door- verwijzen en een bredere aanpak mogelijk te maken.


Vergoeding via de aanvullende polis is mogelijk. Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden.