San Chi
natuurlijk leven

Over mij

De praktijk is in verandering.De afgelopen 15 jaar heb ik mijn aandacht & werkwijze zoveel mogelijk afgestemd op de toenemende eisen van de zorgverzekeraars, de reglementen en bijbehorende voorwaarden van de beroepsverenigingen.  

Door aansluiting bij een passende beroepsvereniging, het CAT collectief is  vergoeding mogelijk en is de WKKGZ van toepassing. Daardoor wordt de VGZ-groep ,ZilverenKruis & Friesland verzekeringen per 2018 niet meer vergoedt. Later dit jaar komen deze wellicht alsnog voor vergoeding in aanmerking.

Ik vind het vanzelfsprekend om mijn kennis up-to-date te houden voor zowel mijn persoonlijke ontwikkeling alsook bij het begeleiden van mijn cliënten naar een natuurlijker Leven zonder klachten.


 


Opleidingen:

Psycho-sociale medische basiskennis Hogeschool Larensteijn, Velp 2016

Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen,Arnhem 2007

Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing Bai ,Amersfoort 2007

Institut für Klankmassage, Peter Hess, Almere 2007

TouchPro -Europe Stoelmassage,Rotterdam 2005

Qi-Gong/beweeg- coach   Albeweging,2005

Masteropleiding Natuurvoeding Kraaybeekerhof,Driebergen 1997

Daarnaast volg ik tot op heden diverse keren per jaar vakgerichte bijscholingen en ben in het bezit van een geldig EHBO & BHV diploma, een geldig VOG & VAR en ben per januari 2018 als zorgverlener geregistreerd bij het CAT, Collectief voor alternatieve therapeuten; tot eind 2017 blijven de voorwaarden van VBAG/RBCZ van toepassing


 


 


 


 

*informeer naar de voorwaarden/prijzen